Projectmanagement

Traditioneel draait projectmanagement om het bewaken van kwaliteit, planning en budget door risico’s en de daarmee samenhangende maatregelen en acties te beheersen. Bij Ede-Wageningen Engineering weten we waar het in de praktijk van complexe transportleidingen daadwerkelijk om draait.

Ede-Wageningen Engineering verzorgt projectmanagement bij de ontwikkeling en realisatie van nieuwe leidingsystemen, omgevingsmanagement in de ontwerp- en vergunningenfase en directievoering tijdens de uitvoering. Onze projectleiders hebben namelijk niet alleen verstand van technische oplossingen, maar ook van de organisatorische aandachtspunten en communicatievraagstukken die daarbij horen. We participeren regelmatig in project- en bouwteams en zijn in staat om de afstemming tussen verschillende betrokkenen in goede banen te leiden.

Onze opdrachtgevers waarderen onze expertise op het brede terrein van ondergrondse leidingsystemen. Daardoor vertrouwen ze Ede-Wageningen Engineering ook vaak het projectmanagement toe. De betrokkenheid en praktijkgerichtheid van onze mensen zijn namelijk niet alleen kenmerkend voor onze engineeroplossingen, maar ook voor ons optreden als adviseurs en projectmanagers.

Een hands-on projectmanager nodig die thuis is in de wereld van transportleidingen? Neem direct contact met ons op.