Een beter bestek voor leidingsystemen

Een praktisch realiseerbare oplossing voor een leidingsysteem valt of staat met een goed bestek. Ede-Wageningen Engineering weet precies wat daarbij komt kijken.

Onze kennis en ruime ervaring op het gebied van leidingsystemen betekent dat we alles weten over het proces om tot een goede oplossing te komen. Daar past ook een goed bestek bij, dat aannemers in staat stelt om de werkzaamheden op de juiste manier te laten verlopen.

Vanuit onze vakinhoudelijke en praktische insteek houden we bij het schrijven van een bestek rekening met alle aspecten die de uitvoering kunnen beïnvloeden. Natuurlijk voldoen onze ontwerpen aan de eisen die de opdrachtgever en wet- en regelgeving stellen. Maar het moet allemaal ook in de uitvoering werken. Daarom denken we de specificaties van tevoren goed uit, zodat de uitvoering niet voor verrassingen komt te staan.

In onze dienstverlening maken we goed gebruik van onze nauwe contacten met aannemers en andere stakeholders. Daardoor kunnen we snel schakelen om oplossingen te vinden die acceptabel zijn voor de opdrachtgever, vergunningverlener én aannemer.

Diverse opdrachtgevers, maken al naar volle tevredenheid gebruik van onze dienstverlening op het gebied van bestek schrijven. Dankzij onze ervaring met de verschillende facetten van onder meer waterleidingen en warmtenetten leveren we daadwerkelijk meerwaarde.

Op zoek naar een specialist in het bestek voor leidingsystemen? Neem direct contact met ons op.